понедельник, 13 января 2020 г.

Watch the B E S T

VIP |very important person|
в інтерв'ю Радіо Свобода ® 
 Перша мета Мінцифри – відцифрувати на 100% всі електронні послуги в Україні. У цьому переконував в ексклюзивному інтерв’ю Радіо Свобода віцепрем’єр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. За його словами, завдання – вийти на відцифрування і запуск чотирьох послуг на місяць, починаючи з весни наступного року.Плани 2020 року - запуск паспортів в електронному форматі; покрити інтернетом всю Україну. На сьогодні це покриття сягає 70%. А вже наступного місяця презентуватимуть мобільний додаток «Дія», «Держава у смартфоні». І перші проекти у смартфоні – водійські права, техпаспорт
на авто.
***
Україну так довго намагалися розділити на Галичину і Донбас, що звичка визначати українців як «західняків» чи «східняків» залишилася й досі. Втім, ця «технологія» провалилася. Це в ефірі Радіо Свобода констатувала письменниця Оксана Забужко. Хоч методи поділу народів використовувалися одні й ті ж, українське суспільство виявилося більш однорідним за деякі європейські. Утім, резюмувала письменниця, і українці, й інші європейці не до кінця засвоїли уроки ХХ століття, тому «волосата лапа Кремля» користуватиметься цим, поки «Росія не розвалиться». Про потребу зшивати Україну на рівні родин на прикладі батьків, сенс нинішньої війни, так званого «націоналіста» Медведчука і про те, чому називає себе «соборною» та «історичною оптимісткою» Оксана Забужко розповіла в «Суботньому інтерв’ю» Радіо Свобода.
Її героїня в новому фільмі «Брама» вдвічі старша за неї, але вона називає цю роль акторським «джек-потом». Про бабу Прісю, для якої бездіяльність – найстрашніший гріх, і яку друзі акторки жартома вже відправляли в президенти, про секрети зі знімальних майданчиків і багато іншого заслужена артистка України Ірма Вітовська розповіла Радіо Свобода.
***
Ольга Сумська - акторка
Катерина Кухар - прима-балерина Національної опери України
***
Лідер виборчих перегонів на посаду міського голови Глухова й нащадок роду українських підприємців та меценатів Мішель Терещенко, пояснив Радіо Свобода з яких причин пішов на вибори. Терещенко каже, що не зміг допустити, щоб люди зневірилися, щоб смерті Героїв на Майдані та на Сході були марними, і хоче довести на прикладі Глухова, що змінити на краще життя громади – можливо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий