суббота, 8 апреля 2017 г.

Бизнес ФОРУМ


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Запрошуємо! Реєстрація на подію на сайті: http://2017.businesswoman.org.ua/registration Дякуємо Tauvers Gallery international за гостинність!
Щиро дякуємо нашим колегам з Великої Британії Abroadship.org за поширення інформації про Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2017» на міжнародному рівні!
Thank you friends for international support!!!! Best wishes from Ukraine!

Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2017»— с Аня Крисюк, Daria Mustafina, Анастасия Баклан, Olerom, Institute of Partnership and Sustainable Development и Business Gathering.
Голова організаційного комітету Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2017», генеральний директор журналу Журнал "БізнесWOMAN" Ганну Крисюк:
"Ми проводимо багато заходів і соціальних проектів для виховання дітей та молоді, миру в Україні та позитивних змін у державі в цілому, але як виявилось цього замало, тому вирішили зібрати найвпливовіших жінок України і світу, які на геополітичному рівні лобіюють і впливають на різні політичні, економічні та соціо-культурні процеси і мають серйозні важелі впливу. Наш журнал має багато партнерів і друзів жінок як в Україні так і закордоном і тепер для нас всіх є можливість зустрітися , познайомити всіх між собою та вибудувати механізм і концепцію співпраці заради майбутнього наших дітей і миру в Україні. Я переконана: "те що можуть організувати жінки, чоловікам може тільки присниться" . Запрошуємо всіх жінок долучатися до співпраці та обов'язково знайти можливість і час відвідати наш жіночий форум, який змінить багато процесів життєдіяльності в Україні".

Ярослава Хортяні, речник Української громади в Угорському парламенті, Голова Європейського Конгресу Українців, м.Будапешт, Угорщина: "Україні потрібні форуми, які сприяють її розвитку, демократичності, поступу в Європу, розвитку Європейських цінностей. Я впевнена в тому, що українські жінки є носіями якраз цієї перспективної України - України європейської, України заможної і України толерантної. Ті жінки, які мають талант чи в бізнесі, чи в іншій сфері, мають об'єднатися, ділитися досвідом і разом робити спільну справу".
#бізнесвумен #businesswoman #бизнесвумен

Комментариев нет:

Отправить комментарий