четверг, 24 января 2019 г.

*

Три найважливіших «ніколи»

відносно щастя, здоров'я та успіху.

Наше життя підпорядковується головному вселенському закону – закону притягнення. Він простий і логічний: людина притягує до себе те, про що думає.
Не можна мріяти про щастя і разом з цим думати: «Життя не вдалося: ні грошей, ні здоров’я, ні любові…» Всесвіт реагує на подібну установку з послужливістю джина з чарівної лампи. «Що ж, – відповідає він. – Як накажеш. У тебе справді нічого цього немає. І не буде». Негативний посил повертається подвійним негативом. Ця стаття саме про те, чого не слід робити. Ніколи.
Щасливі люди притягують до себе любов інших людей
Всі люди, події, речі в нашому житті зовсім не випадкові. Ми самі оточуємо себе ними вільно чи мимоволі. Готовність любити і бути коханим повинна народитися в душі,
заповнити собою всі куточки свідомості. Пам’ятайте: ніхто і нічого не
зможе зробити за нас. Ми і тільки ми самі створюємо власну реальність. Щасливі люди отримують задоволення від найзвичайнісінького приводу.


3 головних «ніколи»
1. Ніколи не таїть старих образ, особливо на колишніх коханих. Образи на підсвідомому рівні блокують можливості для позитивних змін у житті.
2. Ніколи не говоріть собі: у мене нічого не вийде. Віра в успіх – головна запорука самого успіху.
3. Ніколи не перетворюйте пошук любові в самоціль. Справжнє почуття приходить природно і гармонійно.
Щасливі люди живуть довше і рідше хворіють
«Всі хвороби від нервів». Наше фізичне здоров’я – дзеркальне відображення здоров’я душевного. Негативні емоції руйнують організм на клітинному рівні, народжуючи в ньому невиліковні хвороби.
Лікарі війська Олександра Македонського були вражені дивовижним фактом: воїни переможеної армії помирали від тих поранень, з якими солдати-тріумфатори справлялися дуже швидко.
Набагато пізніше лікар Наполеона Бонапарта сформулював цю думку так: «рани переможців загоюються швидше». Іншими словами – успіх будь-якого лікування залежить від спраги до життя. У нашому організмі все спочатку задумано таким чином, що він здатний сам себе зцілювати. Правильні думки і сила духу – головна умова.
3 головних «ніколи»
1. Н і к о л и_ не скаржтеся  __(Стаття  онлайн журналуКдубер ➤➤➤
на хвороби, хіба тільки лікарю. Людина, яка постійно нарікає на недуги, докладно розповідає про них оточуючим, несвідомо підриває власне здоров’я.
2. Ніколи не ставте самому собі діагноз. Коли ви говорите: напевно, у мене така-то хвороба, то програмуєте її, і незабаром ваші побоювання збуваються.
3. Ніколи не вступайте в суперечку з агресивно налаштованими людьми, не приєднуйтесь до руху проти чогось. Негативний посил руйнує організм. А здоров’я починається з внутрішнього спокою і позитивного ставлення до життя.

Не гроші приносять щастя, а щастя гроші
Ми навіть не підозрюємо, наскільки помиляємося, коли говоримо: «Ось якби у мене були гроші, я б став по-справжньому щасливим». Закон притягнення працює з точністю до навпаки: багатство, успіх та інші блага починають з’являтися у людини саме тоді, коли вона відчуває себе по-справжньому щасливою.
Іншими словами відчуття щастя здатне зробити людину більш продуктивною, цілеспрямованою, наполегливою, впевненою у собі, від чого безпосередньо залежить збільшення матеріального доходу.
3 головних «ніколи»
1. Ніколи не кажіть «ніколи». Назавжди видаліть зі свого життя фрази: «Я ніколи не виберуся з боргів», «Я ніколи не знайду хорошої роботи» тощо. Ці фрази – потужна заборона на багатство і благополуччя.
2. Ніколи не відкладайте грошей «на чорний день», інакше ви ризикуєте його дуже скоро дочекатися. Краще прийміть інше формулювання: «На приємні сюрпризи».
3. Ніколи не лайте себе за незаплановані витрати і спонтанні покупки. Адже вони – порція позитивних емоцій, без яких процес заробляння грошей втрачає сенс. У слов’янській культурі не прийнято і навіть непристойно демонструвати щастя, радіти в той час, коли в інших людей все складається не так вдало.
Та й у радянські часи нас довго привчали до думки, що щастя народжується у впертій боротьбі, що його можна лише заслужити важкою працею. Так чи інакше, але «час боротьби за щастя» пішов в минуле, а стереотипи залишилися.

Комментариев нет:

Отправить комментарий