суббота, 16 мая 2020 г.

Weekend. Film

👌РРРРекомендуємо до перегляду:
🌀 "СЕРЦЕ І ДУШІ"
фентезі, драма, мелодрама, комедія, США (1993)
Колись головний герой вижив у авіакатастрофі, де загинуло четверо інших людей. Тепер йому належить допомогти чотирьом душам, яким залишилося зробити останній правильний вчинок на землі. Ця фантастична драма розмовідає про доброту та її значущість. Кіно, яке не старіє роками, змушує плакати та сміятися, а також багато про що задуматися.
🌀 "ІНТЕРВ'Ю З БОГОМ"
драма, детектив, США (2018)
Фільм-притча. Легка, доступна. Бог, як наставник. Чуємо його. чи не щохвилини - всередині самих себе, у вчинках оточення. Його немає, і він
поруч постійно. Але чи прислухаємося? І що би Він мав сказати?
🌀 "ТАНЦІВНИЦЯ"
драма, біографія, історія, музика. Франція,Бельгія, Чехія (2016)
Фільм про творця стилю модерн у танцях - Луї Фуллер. Немолода мрійниця з палким бажанням стати актрисою звернулася до танцю - неможливого, непристойного для того часу. /в Америці місця їй не знайшлося. Але столиця авангарду - Париж - взяла її. Ким вона була?
🌀 "ЦІНА ПРАВДИ"
триллер, драма, біографія. Польша, Великобритація, Україна (2019)
Сюжет заснований на подіях 1033 року, коли британський журналіст Гарет Джонс приїздить до СРСР. Він бачить шокову картину голоду в мирний час у багатій країні й намагається відкрити світу цю страшну правду.
Фільм історичний, але тема правди і вигідної з різних причин брехні, того, до чого ми самі вибираємо приєднатися, актуальна й сьогодні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий